@Title
@Subtext

1

@Title
@Subtext

2

@Title
@Subtext

3

@Title
@Subtext

Vil du være en del av Huuray!?

Vil du være en del av Huuray!?

Huuray! utnytter den stigende utbredelsen av nye mobile teknologier. Huuray! vil være den førende, mest troverdige gavekortwebshoppen samt App i Norden. Vi vil samle virksomheter innenfor flere forskellige livsstilssegmenter og la produktene deres være tilgjengelige på en annerledes og innovativ måte via mobiltelefonen, dermed kan man sende gaver og gavekort raskt og enkelt.

Vår løsning fungerer like godt for offline og online forhandlere

Vi hjelper virksomheter ved å fjerne den vanskelige administrasjonen, da vi har utviklet en teknisk plattform, som gjør det mulig å få flere loyale kunder i butikkene/webshoppen og generere mersalg. Vi har fokus på forbrukerne og måler alt ned til minste detalj. Det gjør vi blant annet via mobiltelefonens muligheter.

Fokus på enkel innløsning for forbrukeren

Vi er oppmerksomme på at innløsning av mobile gavekort skal skje så smertefritt som mulig for forbrukeren, derfor samarbeider vi med de største POS-software- og hardware tilbydere. Vi ønsker å sikre at et Huuray! gavekort kan innløses uten problemer, uansett om det er snakk om et etablert kassesystem, e-commerce eller de nye tablet løsningene.

 

Vi har ikke en sentral server?

Såfremt en partner ikke har en sentral serverløsning, tilbyr vi adgang til et nettbasert interface, sånn at man som butikk ikke behøver å investere i ytterligere software. Det er enkelt å komme i gang og alle landsdekkende kjeder og brands er velkomne.

Flere kunder i butikken?

Virksomheter som ønsker mer trafikk i deres fysiske butikker og webshop vil oppnå et stort utbytte av et samarbeid med Huuray! Vi kopierer ikke internettets tilbudsjungel, men bygger opp et nytt konsept i koblingen mellom e-handel og fysiske butikker. Vi vil forkorte veien mellom kundene og annonsører ved hjelp av nett og app, mens vi letter kjøpssituasjonen i butikken for begge parter. Verktøyet er smartphones – som mer enn halvparten av alle nordmenn har. Vil dere vite mer om annonsering på Huuray!, Skriv til oss på: partner@huuray.com