@Title
@Subtext

1

@Title
@Subtext

2

@Title
@Subtext

3

@Title
@Subtext

Firmagaver - 100-vis av butikker og opplevelser

Fordeler med firmakonto

Firmagaver skal gjøre medarbeiderne dine glade. En flott rose eller en flaske vin eller noe helt annet gjør dette. På Huuray.no har vi mange forskjellige gaver og gavekort som du kan overraske medarbeiderne dine med. Gavekortet leveres direkte til mottakers mobiltelefon uten porto eller gebyr, og gavekortet kan etterfølgende løses inn i butikken eller på webshoppen.

  • Profesjonell gaveleverandør
  • Gavekortet leveres via post, e-post eller sms
  • Stort utvalg av gavekort
  • Attraktive rabattavtaler
  • Ingen gebyrer eller administrasjonsutgifter

Egen innlogging til å bestille gavekort når som helst

Vi har samlet mange forskjellige firmagaver på ett sted. Jul, jubileum, mottagelse, sommerfest, stort overskudd – det er mange opplagte anledninger til at bedriften gir gaver.

Gaver til ansatte er en fantastisk mulighet til å si ”takk” til alle som med hver sin innsats bidrar til forretningsdriften. På den måten kan en firmagave ha høy signalverdi, og det gjør gavevalget betydningsfullt.

Firmagaven kan leveres på mange måter, enten direkte til mottagerens mobiltelefon eller via e-post eller brev. 

Stort utvalg av gavekort
Velg mellom hundrevis av butikker, nettbutikker og opplevelser.

Ubegrensede muligheter
Vervekampanjer, salgs- og forbrukerkonkurranser, lojalitetsprogrammer, jubileumsgaver, julegaver m.m.

Leveringsmuligheter
Gavekortet leveres via post, e-post eller sms. Ingen gebyrer eller administrasjonsutgifter.

Opprett gratis firmainnlogging
Firmagaver skal gjøre medarbeiderne glade. Det gjør en flott rose, en flaske vin, eller noe helt annet.

På Huuray.no har vi mange forskjellige gaver og gavekort som du kan overraske dine ansatte med.

·       Egen innlogging til å bestille gavekort når som helst

·       Gratis fakturaservice

·       Overblikk over alle dine bestillinger

·       Firmalogo på gavekortet

Firmagaven til de ansatte

Når et firma gir sine ansatte mulighet for å velge selv, gir det flere fordeler. Én ting er naturligvis at man kan være sikker på at medarbeiderne får en gave som de kan bruke og som de vil sette pris på. En annen ting er at valgfriheten kan bli oppfattet som en positiv anerkjennelse av at bedriften ønsker å gi sine ansatte ansvar.

Heldigvis trenger du ikke å bruke energi på å utforske hvert hjørne av nettet, for på sendentanke.dk vi har samlet et bredt og attraktivt utvalg av gaver som kan matche det meste. Eksempel: Som et selskap har vi en profil som er preget av mangfold og som er opptatt av å signalisere at verken alder, kjønn, bakgrunn, funksjonshemming eller andre forhold betyr noe på arbeidsplassen. Verdiene er skrevet fra nøkkelord som "inkludering" og "anerkjennelse" og kulturen er preget av åpenhet.

Det er noe alle etterlever og verdsetter, fra kantinen til direktørgangen. Selv om denne tankegangen er en viktig del av deres identitet, er det opplagt å overføre den til gaven. Hvis det f.eks. er en verdi for dere at man ikke setter folk i bås, kan dette avspeiles ved å gaven gjøre opp med stereotyper. Er de fleste ansatte f.eks. kvinner, kan det være noe med en god konjakk eller en tur med gokart, noe som ellers forbindes med gaver til menn.

Er du blitt inspirert til å gi gaver som vender stereotyper på hodet, og har du lyst til å kjøpe gaver etter denne tanken? Slipp fantasien løs og gled deg over å dra på oppdagelse etter den rette gaven.

Firmagaver til menn og kvinner

Menn elsker mat, men kan ikke lage den selv! Til gjengjeld er de fullt fungerende når det gjelder fotball, boremaskiner og biler. De elsker øl, sier aldri nei til sex og vet mer om elektronikk enn kvinner. Og ekte menn bryr seg ikke om utseende, kroppspleie og velvære. Eller gjør de? Gi dem sjansen til å teste det ut med en ansiktsbehandling, slik at de selv kan vurdere det. Ellers kan du finne vår oversikt over gaver til ham her.

Kvinner kjenner tvert imot ikke til ordet ”måtehold”, hvis man gir dem en plate sjokolade. Eller gir dem ordet, for den saks skyld. De shopper når de er ulykkelige – og stakkars den som snakker negativt om skoene deres eller en god venninne. Kvinner klarer ikke å holde styr på skatteforhold, og de gir andre skylden når de fiser. Kort sagt: kvinner kan ikke bare slappe av og kose seg. Det er det i hvert fall noen som mener. Men hvis man ga en kvinne og hennes venninne et gavekort til ølsmaking på en bar, så skulle man bare få se!

Hvem skal ellers ha en firmagave?

Firmagaver anses ofte som en julegave eller en personalegode, men spør du oss, så kan en firmagave være mer enn bare en annerledes gave ved disse anledningene. Vi oppfordrer til og med til at firmagaver brukes som kundegaver eller som premier eksternt. For eksempel kan en vervekampanje tilføres langt mer verdi, hvis man som bedrift lover ut et gavekort ved innmelding. Det handler om å tilby medlemmene eller kundene noe ekstra. Eller føler du at et langvarig partnerskap skal belønnes med en tanke, så er en firmagave en god idé når det handler om lojalitet. Gi for eksempel en kundegave til en vinopplevelse eller sushi.

Tilsvarende vil en intern firmagave være en motivator for dine medarbeidere i salgskonkurranser, når kvartalets målsetninger skal nås. Generelt et firmagavekort utrolig nyttige ved konkurranser, uansett om det er en intern salgskonkurranse eller en ekstern forbrukerkonkurranse – forære dine ansatte eller kunder et gavekort som de både har glede og nytte av.

Personalegoder – Finn personalegaver her

Trenger dine ansatte til et klapp på skulderen, er den fastlagte målsetningen nådd eller fortjener de ansatte en tanke? Vi har hundrevis av ideer og forslag om hvordan du kan pleie personalet med personalegaver.

En personalegave skal leveres enkelt og på en behagelig måte, samtidig som den skal være personlig. Derfor har vi samlet et stort utvalg av muligheter som kan benyttes som et personalegode. Det kan være alt fra søte fristelser til å si det med blomster.

Som arbeidsgiver er det viktig å skape en mer attraktiv arbeidsplass, og dermed tiltrekke, holde på og motivere de ansatte. Finn derfor en gode som passer til de av dine ansatte som fortjener en oppmerksomhet for den jobben vedkommende leverer til daglig for bedriften.

Firmagaver med logo

En firmagave uten logo. Det er som å sende et brev uten å skrive "Med vennlig hilsen". Hele ideen bak en gave fra firmaet handler om at mottaker vet hvem gaven er fra. På sendentanke.dk kan du gi gaver med din unike firmalogo, som underbygger firmaets merkevare og som gjør det på en personlig måte for dere som avsender. Firmagaver med logo er din bedrifts viktigste visuelle identitet.

Firmajulegaver

Er du begynt å tenke på hva dine ansatte skal ha i julegave? Du trenger ikke lenger å bruke unødig tid på å lete. Vi har julegaven til dine ansatte her!

Jula er den årlige høytiden med gaver, påskjønnelser og nestekjærlighet. Det er gavenes tid, der vi viser hverandre glede og takknemlighet. Alle elsker jula! Men å finne den rette julegaven, det er straks verre. Hvordan finner man årets julegave, som alle på kontoret vil bli glade for?

Det er viktig at julegaven har betydning for dine ansatte. En firmajulegave skal ikke bare være en gave, men et symbol og en takt for den innsatsen de ansatte har levert. Gled derfor dine ansatte med et gavekort til Huuray.no, der man fritt kan velge mellom et gavekort til hundrevis av butikker og legg ved en personlig hilsen. Husk at den perfekte gaven er den der medarbeiderne selv kan velge sin julegave. Påskjønn den valgmuligheten som man få ved å motta et gavekort i firmajulegave. God jul til alle ansatte fra alle arbeidsgivere.